Спечелете сега по 10лв от Играта „Покани Приятел”!

dovedi-priyatel-i-specheli

 

4.7/5 – (13 votes)

  Детска Кухня „Happy Bebe” гр.Бургас предоставя възможността на всички наши настоящи клиенти да спечелят по 10лв под формата на детска храна за всеки доведен от тях нов за кухнята клиент. Сега е момента да поканите своите приятели, роднини или познати и двете страни да получат по 10лв под формата на детска храна.

Условия за получаване на бонус кредити на стойност 10лв.

/моля, запознайте се внимателно с условията на играта/

С подаването на заявка през сайта всеки нов клиент бива автоматично регистриран, като за тази регистрация освен копието на поръчката, в отделен имейл клиента получава потребителско име и ПИН код за достъп. ПИН кодът е паролата към потребителското име.

Регистрацията дава улеснението при последваща заявка през сайта клиента да влезе в профила си, като за удобство основната информация като имена на детето, имена на родител, дата на раждане, телефон за връзка и имейл е попълнена. Клиентът е нужно да направи проверка дали попълнената автоматично информация е коректна и да въведе останалата необходима информация за завършване на заявката.

Детска Кухня „Happy Bebe” предоставя и възможността на съществуващи вече клиенти да печелят по 10лв под формата на бонус кредити, които могат да бъдат използвани при поръчване на храна от кухнята, при следните условия и стъпки:

 • Стъпка 1:  За да е възможно участието е необходимо да се направи заявка през сайта от съществуващ вече клиент (условно обозначен като Клиент 1) за поне седмичен пакет, без значение до дома или до пункт. Клиент 1 ще получи по имейл Промо Код след заплащане (а не след поръчка!) на заявения пакет, като този код ще бъде валиден до 3 дни, считано от деня на издаването включително, като след изтичането на 3-дневния период става невалиден.
 • Стъпка 2: Клиент 1 може да даде Промо Код-а на 1 /един/ свой приятел, познат, роднина и т.н., който трябва да е нов за кухнята клиент, т.е. до момента никога да не е ползвал услугите на кухнята (този клиент условно обозначаваме като Клиент 2).
 • Стъпка 3: Клиент 2 трябва да направи заявка през сайта за поне седмичен пакет, като въведе и даденият му от Клиент 1  Промо Код в полето за целта. Задължително условие е заявката на Клиент 2 да започва от следващия ден, след деня на поръчката и въвеждането на Промо Код-а през сайта.
 • Стъпка 4: Клиент 2 трябва да направи плащане на следващият ден, след денят на подадената заявка с въведен Промо Код.
 • Финален резултат:  След като Клиент 2 заплати поръчаният пакет за храна, и на двамата Клиент 1 и Клиент 2 ще бъдат начислени по 10лв бонус кредити към профилите им.

(пример: Мария заплаща седмичния си пакет в Понеделник, като на имейла си получава Промо Код-а който ще е валиден до Сряда включително. До тогава Таня (която до момента не е била клиент на кухнята)  може да използва дадения и от Мария Промо Код,  като трябва до Сряда включително да направи поръчка за поне седмичен пакет, който да започва от следващият ден Четвъртък. Ако Таня  направи заявка през сайта в Четвъртък за седмичен пакет от Петък и въведе Промо Код-а, заявката ще бъде приета, но Промо Код-а няма да работи и няма да донесе 10лв бонус кредити и на Мария, и на Таня.)

Моля натиснете ТУК и прочетете! Важна информация за условия и валидност:

 • Всеки клиент, участвайки в играта „Покани Приятел“, безусловно приема правилата и условията на играта.
 • ВАЖНО!:Нов за кухнята клиент означава клиент, който никога досега не се е възползвал от услугите на Детска Кухня „Happy Bebe”, в това число и да не се е възползвал от опцията за безплатна пробна храна. Ако се е възползвал от тази опция, клиента вече не е нов за кухнята клиент и няма да може да ползва Промо код, предоставен му от негов приятел.
 • ВАЖНО!: Задължително за всеки нов клиент, използващ даден му Промо код, е предоставянето на акт за раждане на новозаписаното дете със закрити лични данни (ЕГН и т.н.) в електронен вариант, изпратени като снимка на нашият Viber  0884689923. След потвърждение от наша страна, клиента трябва да изтрие двустранно изпратените документи.
 • ВАЖНО!: За клиенти, които са били наши клиенти с първото си дете, и желаят да се включат с играта с второто си дете, ПРЕДИ пускане на заявка с Промо Код ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се свържат с нас по телефона за уточнение, че става дума за второ дете. В противен случай участието с валиден Промо Код може да не бъде валидирано, въпреки изпълнени всички условия по играта. .
 • ВАЖНО!: При желание за участие в играта, новият за кухнята клиент (Клиент 2) може да участва с поръчка единствено със стандартното меню от 200 грамовият вариант или 300 грамовият вариант, без значение дали с или без десерт. Икономичното меню от 200гр., както и стандартните менюта (без значение от вида меню)  от 130 грама НЕ МОГАТ да участват в играта.
 • Клиент 2 ще започне да получава по имейл Промо код, който може да предоставя на свой приятел след 3 /три/ поръчани и заплатени  последователни седмични пакета без значение дали до пункт или до адрес. За първите 2 заплащания на седмични пакети Промо код няма да се получава.
 • Промо Кода не начислява по 10лв при използването му от съществуващ вече клиент на кухнята (ако Клиент 1 предостави промо кода на съществуващ за кухнята клиент и той пусне заявка, тя ще бъде приета, но без начисляване на бонус кредити на стойност 10лв за всека от двете страни).
 • Един Промо Код може да бъде използван само от нов клиент и само веднъж, след което става невалиден.
 • Клиенти (без значение стари или нови за кухнята), които поръчват храна на меню 130гр., не могат да участват в играта.
 • Промо код-а е валиден само 3 дни от деня на неговото издаване включително, след което става невалиден.
 • Промо код-а се получава в отделен имейл по електронната поща на клиента.
 • При заплащане за период по-малък от седмичен пакет,  Промо код не се издава и не се изпраща по имейл.
 • Всеки клиент може да следи в сайта колко оставащи кредити има за доизползване, като влезе от ВХОД с имейл и ПИН, както и да прави справка директно с офиса на кухнята по Viber.
 • Спечелените бонус кредити на стойност 10лв за Клиент 1 и Клиент 2 не могат да се запазват в бъдеще, не могат да се прехвърлят между клиенти, и ще бъдат използвани веднага при следваща поръчка, като се доплати само остатъка до пълната цена на заявеният пакет.
 • Спечелените бонус кредити на стойност 10лв кредити на Клиент 1 и Клиент 2 не могат да бъдат изплащани в пари, дори при желание за възстановяване на заплатена сума. Тези кредити могат да се използват само и единствено под формата на храна.
 • Детска Кухня „Happy Bebe” си запазва правото да откаже начисляване на бонус кредити на стойност 10лв при установени опити за измама и т.н.
 • Играта „Покани приятел”  е с краен срок до дата 31.08.2024г
 • Детска Кухня „Happy Bebe” си запазва правото да прекрати играта по свое собствено усмотрение и без предизвестие.

Декларация за защита на личните данни