Поръчай Сега

Поръчай Сега

(95.5%) 943 votes

happy-bebe-logo

Онлайн поръчка

За клиенти, които желаят да получават храна за избран от тях период, моля използвайте формата за онлайн поръчка по-долу.

За клиенти, желаещи да получават храна по схема в определени дни от седмицата, моля свържете се с нас на тел: 0884 689 923, както и на тел: 056 713 036.

От 01 Юни 2020г. кухнята стартира доставки на храна по линията Черноморец – Созопол – Дюни – Аркутино – Приморско – Китен –  Лозенец – Царево.

От 01 Юни 2020г приемането на заявки за храна чрез нашите оператори по телефон или Viber ще бъде в работно време от Понеделник – Петък до 14:00ч., в Събота до 12:30ч. След края на нашето работно време заявки за храна може да се подават само онлайн през сайта до 20:00ч всеки ден. 

В неделя до 20:00ч също може да се подават заявки за храна за Понеделник, но това може да става единствено онлайн през нашият сайт. На телефоните на кухнята и по Viber, няма да има колеги, които да могат да съдействат.

Доставките за всички локации по Черноморието, извън град Бургас, се извършват до адрес на клиента, а не до врата.

Форма за онлайн поръчкаМолим всички нови за кухнята клиенти да НЕ избират опцията за безплатна пробна храна, ако имат намерение след това да се възползват от предоставен от приятел валиден Промо Код, защото това ще доведе до невъзможност за участие с Промо Код. В случай, че притежавате валиден Промо Код, директно направете заявка с него. Ето и всички условия по играта -> Покани Приятел и Спечелете и двамата по 10лв

Желаете ли да се възползвате от пакет с БОНУС храна към него?
/ако желаете да се възползвате от нашите БОНУС храни, моля изберете пакет и посочете датите на желания период ОТ-ДО включително/


/ Пример: от 08.04.2016г. до 08.04.2016г., в случай че желаете храна за 1 ден /


/ Моля, избирайте датите включително /

Желаете ли да доставим с храната и пакет памперси?
/За всички условия при поръчката на памперси в раздел УСЛОВИЯ. /


Икономичното меню, както и стандартните менюта от 130гр. НЕ МОГАТ да участват в играта, въпреки въведен валиден промо код

Предоставям доброволното си съгласие личните ми данни да бъдат обработвани за целите на услугата.

 

Декларация за защита на личните данни