Декларация за защита на личните данни

Декларация за защита на личните данни

(100%) 3 votes


promocionalna-cena-detska-kuhnq-happy-bebe

 

GDPR

 

КАКВО Е GDPR?

Общият регламент за защита на данните (GDPR) е приет още през 2016г., но ще влезе в сила на 25 май 2018г. Регламентът има за цел да уеднакви и актуализира съществуващите регулации за защита на личните данни в целия Европейски съюз, като се цели промяна в начина, по който компаниите боравят с тях. Наред с тези промени, една от най-основните причини за влизането в сила на GDPR е контролът, който потребителите ще имат върху личните си данни. След 25 май, всички граждани на ЕС ще имат пълен контрол над данните, които предоставят на различните компании. Част от новите права на потребителите се изразяват във възможността им да поискат от всяка една компания:

  • изтриване на цялата лична информация ;
  • право да получат копие от информацията си, както и да бъдат информирани за причините за нейното събиране;
  • извличане на всички данни, с цел предоставянето им на друг администратор;

GDPR защитава правата за поверителност на данните на всеки човек, който е в ЕС, без значение дали информацията се обработва в рамките на Европейския съюз или извън него. Следователно регламентът засяга всички компании по света, които боравят с данни на граждани на ЕС.

ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО СЪБИРАМЕ

В случай, че сте избрали да използвате нашите услуги и/или се регистрирате на нашия уебсайт, се изисква да предоставите някои лични данни, като например име(на), телефонен номер, e-mail, адрес, дата на раждане и друга лична информация според спецификата на услугата или Вашата заявка. Събраната информация се обработва от Хепи Бебе ЕООД единствено с цел предоставяне на искани от Вас услуги, подадени от Вас заявки/поръчки и осъществяване на връзка с Вас, като наши клиенти.

Вие не сте задължен/а и ние не изискваме от Вас да се регистрирате или да предоставяте персонално разпознаваема (лична) информация, за да разгледате нашия уебсайт или за да осъществите достъп до по-голямата част от съдържанието му.

В случай, че, по свое собствено желание и преценка, обявите публично свои лични данни, специфични подробности за Вас или друга информация за Вас свързана с предлаганата от Хепи Бебе ЕООД услуга, то трябва да знаете, че спрямо тази информация не се прилага Закона за защита на личните данни и съответно Хепи Бебе ЕООД не носи отговорност за нея.

ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪГЛАСИЕ

Въпреки че получаването на съгласие от страна на клиент, не е нещо ново, с навлизането на GDPR има промени по самото условие. С навлизане на регламента, потребителят трябва да извърши действие, с което да покаже своето съгласие, че предоставя данните си като клиент за целите на услугата.

ИЗТЕГЛЯНЕ НА ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ И ПРАВОТО „ДА БЪДЕШ ЗАБРАВЕН“

Ние от Детска Кухня „Happy Bebe” винаги сме стараели да бъдем прозрачни за това как използваме информацията на нашите клиенти и същевременно да уважаваме правата им. Поради тази причина всяко физическо лице, клиент на Детска Кухня „Happy Bebe” , има възможността да заяви желанието си да изтегли цялата налична информация, която съществува в нашата база данни. Също така могат да се възползват и от правото си „да бъдат забравени“ ‑ условието е да не са наши клиенти в последните 90 дни.

ДОБАВЯНЕ НА НОВИ ПРОЦЕДУРИ, АКТУАЛИЗИРАНЕ НА СТАРИ И ОБУЧАВАНЕ НА СЛУЖИТЕЛИ НИ

Направихме пълна ревизия на всички процедури по защита на личните данни и взехме мерки по актуализирането им. Добавихме и нови такива, които да повишат още повече сигурността и обучихме своите служители, за да работят с информацията, която им предоставяте, съгласно всички норми на GDPR.

МАКСИМАЛНА ЗАЩИТА

Осигуряваме максимална защита на нашите клиенти, за да са спокойни, когато ни предоставят своите данни.

За нас е основен приоритет защитата на личната информация, която ни предоставят нашите клиенти. Затова се стремим непрестанно да се усъвършенстваме в защитата и обработването на предоставените ни данни и не мислим да спираме да се развиваме в тази насока, защото вашето доверие е важно за нас!

 

 

Translate »
Декларация за защита на личните данни