(93.63%) 113 votes

happy-bebe-logo

Детска Кухня “Happy Bebe” гр.Бургас

 

Детска Кухня “Happy Bebe” гр. Бургас  доставя целогодишно храна по линията  Сарафово – Поморие – Ахелой – Равда – Несебър – Слънчев бряг – Св. Влас- Елените.

От 24 Май 2021г. кухнята стартира доставки на храна по линията Черноморец – Созопол – Дюни – Аркутино – Приморско – Китен –  Лозенец – Царево.

От 24 Май 2021г. приемането на заявки за храна чрез нашите оператори по телефон или Viber ще бъде от Понеделник – Петък до 14:00ч., в Събота до 12:30ч. След края на нашето работно време заявки за храна може да се подават само онлайн през сайта до 20:00ч всеки ден.

В неделя също може да се подават заявки за храна за Понеделник до 20:00ч, но това може да става единствено онлайн през нашият сайт. На телефоните на кухнята и по Viber, няма да има колеги, които да могат да съдействат.

Доставките за всички локации по Черноморието, извън град Бургас, се извършват до адрес на клиента, а не до врата.

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ! МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ!

Правим доставки на храна по Черноморието от Понеделник до Събота включително, като доставяме само до точен адрес. Не разполагаме с пунктове за получаване на храна в населените места, извън гр.Бургас. Доставките извън гр.Бургас са до адрес, а не до врата. В Неделя кухнята почива и в тази връзка когато родители желаят да имат храна и за неделното хранене, могат да поръчат в Събота 2 броя меню, като едното се съхрани в хладилник за неделния ден.


!!! Нашият ангажимент е да доставим храната до 12:30 часа навсякъде. Не можем да се ангажираме с точен или желан час за доставката, тъй като факторите, които ни бавят са много и са извън наш контрол – трафик, натовареност, времето в което ни бавят останалите родители докато ги чакаме, за да се извърши доставката и т.н. !!!

!!! Моля имайте предвид, че в случай, че не успеем да се свържем с Вас по телефона, за да извършим доставката, НЕ МОЖЕМ да се връщаме повторно до адрес, защото това ще забави доставките на храна за всички останали деца в графика на куриера след Вас. !!! 


Най-удобен вариант за доставка е следния – при първата доставка клиента се среща с доставчика, за да приеме и заплати поръчката, след което може да посочи място (което клиента предварително е уговорил) за оставяне на храната (рецепция на хотел, охранител, близък търговски обект или друго удобно за двете страни място), където нашият доставчик да оставя храната, след като вече е заплатена. По този начин се избягва ангажимента от ежедневни срещи за приемане на храната и клиента може да си използва свободното време по-пълноценно, а и ние успяваме на доставик по-бързо храната, тъй като гоним крайния час за доставка до 12:30ч. за всички деца.

Молим всички клиенти да НЕ изключват звука на телефоните си, за да можем да доставим безпроблемно храната.

Благодарим за разбирането и коректността на всички!


Храната приготвяме на същия ден и нашите куриери я доставят в опаковки за еднократна употреба тип РР материал, разрешен за пакетиране и превозване на топла и студена храна.

Всички локации по Черноморието, до които правим доставки, са маркирани на картата по-долу.

 

 

Декларация за защита на личните данни