happy-bebe-logo

Детска Кухня “Happy Bebe” гр.Бургас

 

Детска Кухня “Happy Bebe” гр. Бургас  доставя целогодишно храна по линията  Сарафово – Поморие – Ахелой – Равда – Несебър – Слънчев бряг – Св. Влас- Елените.

Доставките на храна  по линията по линията Черноморец – Созопол – Дюни – Аркутино – Приморско – Китен –  Лозенец – Царево, както и до къмпингите по линията на Юг от гр.Бургас, се извършват само през летния сезон.

От 16.05.2022г.  кухнята започва доставките на храна по линията Черноморец – Созопол – Дюни – Аркутино – Приморско – Китен –  Лозенец – Царево.

* С оглед бързо обработване и недопускане на грешки молим заявките за първоначално записване на нови клиенти да се подават  онлайн през сайта от раздел Поръчка, където да се предостави цялата необходима информация за да можем да изпълним коректно заявката, след което последващи поръчки за храна може да се подават в работно за кухнята време най-лесно и бързо по Viber чат на 0884689923 *

От 16.05.2022г. времето за приемане на заявки за следващ работен ден се променя както следва:

* за поръчки по телефон или вайбър чат на 0884689923 

Понеделник – Петък до 14:00ч., в Събота до 12:30ч. на обяд


*за онлайн поръчки през сайта от раздел Поръчка

 Понеделник – Неделя до 20:00ч.

В извън горепосоченото работно време няма да има служители на работа, които да могат да Ви съдействат.

Доставките за всички локации по Черноморието, извън град Бургас, се извършват до адрес на клиента, а не до врата.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ! МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ!

Правим доставки на храна по Черноморието от Понеделник до Събота включително, като доставяме само до точен адрес.  Доставките извън гр.Бургас са до адрес, а не до врата. В Неделя кухнята почива и в тази връзка когато родители желаят да имат храна и за неделното хранене, могат да поръчат в Събота 2 броя меню, като едното се съхрани в хладилник за неделния ден.


!!! Нашият ангажимент е да доставим храната до 13:00 часа навсякъде. Не можем да се ангажираме с точен или желан час за доставката, тъй като факторите, които ни бавят са много и са извън наш контрол – трафик, натовареност, времето в което ни бавят останалите родители докато ги чакаме, за да се извърши доставката и т.н. !!!

!!! Моля имайте предвид, че в случай, че не успеем да се свържем с Вас по телефона, за да извършим доставката, НЕ МОЖЕМ да се връщаме повторно до адрес, защото това ще забави доставките на храна за всички останали деца в графика на куриера след Вас. !!! 


Най-удобен вариант за доставка е следния – при първата доставка клиента се среща с доставчика, за да приеме и заплати поръчката, след което може да посочи място (което клиента предварително е уговорил) за оставяне на храната (рецепция на хотел, охранител, близък търговски обект или друго удобно за двете страни място), където нашият доставчик да оставя храната, след като вече е заплатена. По този начин се избягва ангажимента от ежедневни срещи за приемане на храната и клиента може да си използва свободното време по-пълноценно, а и ние успяваме на доставик по-бързо храната, тъй като гоним крайния час за доставка до 13:00ч. за всички деца.

Молим всички клиенти да НЕ изключват звука на телефоните си, за да можем да доставим безпроблемно храната.

Благодарим за разбирането и коректността на всички!


Храната приготвяме на същия ден и нашите куриери я доставят в опаковки за еднократна употреба тип РР материал, разрешен за пакетиране и превозване на топла и студена храна.

Всички локации по Черноморието, до които правим доставки, са маркирани на картата по-долу.

 

 

Декларация за защита на личните данни