happy-bebe-logo

Детска Кухня “Happy Bebe” гр.Бургас

 

ИНФОРМАЦИЯТА ПО-ДОЛУ Е МНОГО ВАЖНА, ЗАТОВА ВИ МОЛИМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С НЕЯ ВНИМАТЕЛНО!

 

Детска Кухня “Happy Bebe” гр. Бургас  доставя целогодишно храна по линията  Сарафово – Поморие – Ахелой – Равда – Несебър – Слънчев бряг – Свети Влас- Елените, както и по линията по линията Черноморец – Созопол – Дюни – Аркутино – Приморско – Китен –  Лозенец – Царево, както и до къмпингите по линията на Юг от гр.Бургас.

* Първоначалното записване на нови клиенти трябва да се извърши чрез онлайн заявка през сайта от раздел Поръчка, където да се предостави цялата необходима информация, за да можем да изпълним коректно заявката, след което последващи поръчки за храна може да се подават в работно за кухнята време най-лесно и бързо по Viber чат на 0884689923 *


Времето за приемане на заявки за следващ работен ден се променя както следва:

* за поръчки по телефон или вайбър чат 

Понеделник – Петък до 14:00ч., в Събота до 12:30ч. на обяд

* за онлайн поръчки през сайта

Понеделник – Неделя до 20:00ч.

В извън горепосоченото работно време няма да има служители на работа, които да могат да Ви съдействат.

Доставките за всички локации по Черноморието, извън град Бургас, се извършват до адрес на клиента, а не до врата.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ! МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ!

Информацията се отнася само за клиентите по Черноморието на Север и Юг от гр.Бургас:

За да се избегне ангажимента от чакане на адрес за доставката (крайния часови диапазон за доставките до адрес е 13:00ч) и в случай, че желаете да получите своята храна максимално рано сутрин (но не по-рано от 09:30ч ), изберете за получаване на храна раздавателен пункт в населеното място, в което се намирате, като пълен списък на пунктовете можете да намерите ТУК


Правим доставки на храна по Черноморието от Понеделник до Събота включително, като доставяме до адрес, а не до врата.

В Неделя кухнята почива и в тази връзка когато родители желаят да имат храна и за неделното хранене, могат да поръчат в Събота 2 броя меню, като едното се съхрани в хладилник за неделния ден.


!!! Нашият ангажимент е да доставим храната до 13:00 часа навсякъде. Не можем да се ангажираме с точен или желан час за доставката, тъй като факторите, които ни бавят са много и са извън наш контрол – трафик, натовареност, времето в което ни бавят останалите родители докато ги чакаме, за да се извърши доставката и т.н. !!!

!!! Моля имайте предвид, че в случай, че не успеем да се свържем с Вас по телефона, за да извършим доставката, НЕ МОЖЕМ да се връщаме повторно до адрес, защото това ще забави доставките на храна за всички останали деца в графика на куриера след Вас. !!! 


Максимално удобен и най-предпочитан за клиента вариант за получаване на храната (заради отпадане ангажимента от очакване на доставката на адреса, тъй като доставките правим до 13:00ч без ангажимент за точен или желан час),е храната да бъде получавана от наш Раздавателен пункт на територията на съответното населено място в периода 09:30ч. – 12:30ч.

Пълен списък на пунктовете можете да намерите ТУК

В случай, че клиента е отседнал в населено място, в което не разполагаме с Раздавателен пункт, то най-удобен и за двете страни е следния вариант за доставка – при първата доставка клиента се среща с доставчика, за да приеме и заплати поръчката, след което може да посочи място (което клиента предварително е уговорил) за оставяне на храната (рецепция на хотел, охранител, близък търговски обект или друго удобно за двете страни място), където нашият доставчик да оставя храната, след като вече е заплатена. По този начин се избягва ангажимента от ежедневни срещи за приемане на храната и клиента може да си използва свободното време по-пълноценно, а и ние успяваме на доставик по-бързо храната, тъй като гоним крайния час за доставка до 13:00ч. за всички деца.

Молим всички клиенти да НЕ изключват звука на телефоните си, за да можем да доставим безпроблемно храната.

Благодарим за разбирането и коректността на всички!


Храната приготвяме на същия ден и нашите куриери я доставят в опаковки за еднократна употреба тип РР материал, разрешен за пакетиране и превозване на топла и студена храна.

Всички локации по Черноморието, до които правим доставки, са маркирани на картата по-долу.

 

 

Декларация за защита на личните данни