happy-bebe-logo

 Зa Детска Кухня “Happy Bebe”

“Happy  Bebe“ е новата детска млечна кухня на гр. Бургас. Създадена е с цел да бъде оригинална, нова и здравословна, като алтернатива на действащите млечни кухни в Бургас.  Менюто е създадено от СПЕЦИАЛИСТ ДИЕТОЛОГ.

           Детска млечна кухня „Happy  Bebe“  предлага меню, съставено от пюре ястие  и пюре десерт за децата от 7 месеца до 10 месеца, и супа, основно ястие и десерт за децата от 10 месеца до 1 година,    от  1година  до 3 години и над 3 годишна възраст.  То е съобразено със средно  дневните  норми за потребление на основните хранителни продукти и е    изготвено от  диетолог.

Използваните плодове и зеленчуци са съобразени със съответния сезон, а  в менюто се включват хранителни продукти от всички групи.

Детска кухня “Happy  Bebe“ има за цел да  осигурява пълноценна, здравословна храна за децата , доставена на най-удобния за клиентите  адрес.

В нашето меню присъстват високо-хранителни продукти – пуешко, заешко, пилешко, телешко, листни зеленчуци , ананас, киноа, амарант, елда,  броколи, манго, авокадо, червено цвекло и много други пресни продукти .

Гаранцията за доброто здраве на Вашето дете е балансираното хранене, започващо от най-ранна детска възраст . Затова ние залагаме както на  доброто качество на храната за нашите деца, така и на продуктите и начина по който тя е приготвена.

Кухнята на “Happy  Bebe“  е оборудвана и изградена по всички изисквания и норми и има разрешение №481 за работа, издадено от Българска Агенция по Безопасност на Храните.

Храна и начин на приготвяне

Използваме  утвърдени марки продукти на фирми с доказани стандарти и сертификати за качество.

Месото е прясно смляно на кайма в кухнята, без соя, оцветители и консерванти. Правилната кулинарна обработка на продуктите , запазва ценните им съставки – витамини и минерали, чрез необходимото време за варене. Прясното месо и зеленчуците ни се доставят един ден преди приготвянето им и се съхраняват в хладилник.

В нашата кухня НЕ ПЪРЖИМ. Захар се добавя в минимални количества съгласно рецептите в Рецептурника за здравословно хранене на деца до 3 годишна възраст. Варивата предварително се изваряват двукратно.

Менюта

За най-малките във връзрастовата група 7 месеца – 10 месеца се предлагат произведени от кухнята пюрета. За деца от 10 месеца до 1 година(пасирана) и от 1 година до 3 години предлагаме стандартно меню и безмлечно меню при АБКМ. Грамажите, които се предлагат са 130гр меню, 200гр. меню и 300гр меню. Едно меню се състои от супа, основно ястие и десерт, като има вариант и за меню без десерт.

Доставка

Храната приготвяме на същия ден и нашите куриери я доставят в опаковки за еднократна употреба тип РР материал, разрешен за пакетиране и превозване на храна.

Поръчки приемаме по Viber на 0884 689923, както и онлайн през нашия сайт в работно време от Понеделник до Петък от 08:30ч до 14:00ч., в Събота заявки и промени за Понеделник се приемат до 12:30ч. наобяд. В Неделя кухнята почива и заявки и промени не се приемат.

Доставката в рамките на гр. Бургас е до адрес до 12:30часа като краен час, без ангажимент за точен или желан час за доставка, тъй като факторите, които ни бавят, са многобройни и извън наш контрол.

Не забравяйте да посочите  точният си адрес,телефон както и всички други особености като име или номер на звънеца и други.

 

bez-fon-var1

Декларация за защита на личните данни