(92.86%) 185 votes

happy-bebe-logo

 Зa Детска Кухня “Happy Bebe”

“Happy  Bebe“ е новата детска млечна кухня на гр. Бургас. Създадена е с цел да бъде оригинална, нова и здравословна, като алтернатива на действащите млечни кухни в Бургас.  Менюто е създадено от СПЕЦИАЛИСТ ДИЕТОЛОГ.

           Детска млечна кухня „Happy  Bebe“  предлага меню, съставено от пюре ястие  и пюре десерт за децата от 7 месеца до 10 месеца, и супа, основно ястие и десерт за децата от 10 месеца до 1 година,    от  1година  до 3 години и над 3 годишна възраст.  То е съобразено със средно  дневните  норми за потребление на основните хранителни продукти и е    изготвено от  диетолог.

Използваните плодове и зеленчуци са съобразени със съответния сезон, а  в менюто се включват хранителни продукти от всички групи.

Детска кухня “Happy  Bebe“ има за цел да  осигурява пълноценна, здравословна храна за децата , доставена на най-удобния за клиентите  адрес.

В нашето меню присъстват високо-хранителни продукти – пуешко, заешко, пилешко, телешко, агнешко месо ,листни зеленчуци , ананас, киноа, амарант, елда,  броколи, манго, авокадо, червено цвекло и много други пресни продукти .

Гаранцията за доброто здраве на Вашето дете е балансираното хранене, започващо от най-ранна детска възраст . Затова ние залагаме както на  доброто качество на храната за нашите деца, така и на продуктите и начина по който тя е приготвена.

Кухнята на “Happy  Bebe“  е оборудвана и изградена по всички изисквания и норми. Всеки ден специалисти в областта на детското хранене приготвят вкусни ястия за Вашите деца., Храната се приготвеня няколко часа преди да я получите,  пакетира се и се доставя до дома Ви точно когато Ви е необходима.

Детска кухня “ Happy  Bebe “  има разрешение №481 за работа, издадено от Българска Агенция по Безопасност на Храните.

Храна и начин на приготвяне

Използваме  утвърдени марки продукти на фирми с доказани стандарти и сертификати за качество. Месото е прясно смляно на кайма в кухнята, без соя, оцветители и консерванти. Правилната кулинарна обработка на продуктите , запазва ценните им съставки – витамини и минерали, чрез необходимото време за варене. Прясното месо и зеленчуците ни се доставят един ден преди приготвянето им и се съхраняват в хладилник.

В нашата кухня НЕ ПЪРЖИМ. СОЛ и ЗАХАР се добавят в минимални количества – съгласно приетите стандарти за тяхното прилагане. Лещата и бобът предварително се изваряват двукратно.

Менюта

За деца от 10 месеца до 1 година(пасирана) и от 1 година до 3 години предлагаме стандартно меню и диетичнo меню при алергии към белтъка на кравето мляко и морковите. За деца над 3 г. предлагаме отделно меню.

Доставка

Храната приготвяме на същия ден и нашите куриери я доставят в опаковки за еднократна употреба тип РР материал, разрешен за пакетиране и превозване на топла и студена храна. Поръчки приемаме по Viber както и онлайн през нашия сайт.

Доставката в рамките на гр. Бургас е до адрес до 12:30часа като краен час.  Не забравяйте да посочите  точният си адрес,телефон както и всички други особености като име или номер на звънеца и други.

 

bez-fon-var1

Translate »
Декларация за защита на личните данни